Davids køreskole

Lovpakke til bil
9.499,-

Ubegrænset Teori

Manøvrebane

16 Kørelektioner

Glatbane

Intensiv træning før prøver

Yderligere priser udover lovpakken
Teoriprøve gebyr:
600,-
Køreprøve gebyr:
Inkl. i lovpakken
Førstehjælps -kursus:
500,-
Ekstra kørelektion:
400,-
Mulighed for afdrag:
Ikke oplyst
Holdstart
1 gang om måneden
Antal kørelærer
Ikke oplyst

Jeg vil gerne kontaktes af køreskolen

Besøg køreskolens egen hjemmeside

Om køreskolen Davids køreskole

“Teoriundervisningen løber over ca. 15 undervisningsgang, en gang om ugen og varer ca. 2 timer. Efter ca. 4 uger skal man på manøvrebane. Det er på manøvrebanen at vi lærer bilen at kende. Vi skal manøvrebane for, at vi bliver bedst mulig rustet til at kører ude i trafikken.

Efter 5 uger begynder vi så, på kørsel på vej. Første gang vi kører vil kørslen naturligvis foregå på veje med mindre udfordringer og med mindst mulig trafik. Herefter stiger niveauet selvfølgelig i takt med, at du lære mere og mere i teori. Dvs. når man f.eks på et tidspunkt skal på motorvej, så har vi lært om motorvej i teori.

Inden sidste teorigang skal vi så på køretekniskanlæg. På køreteknisk anlæg lærer man hvordan man skal håndtere forskellige situationer, samt hvordan man skal køre ved forskellige belægninger. Vi kører derfor både på tør vejbane og på våd vejbane. Vi laver bremseøvelser, lærer at undvige forhindringer, dreje korrekt på rattet hvis bilen glider og meget mere. Når dette er gjort og teoriundervisningen er færdig, vil vi bestille en teoriprøve.

Når teoriprøven er bestået, vil vi bestille en køreprøve. Køreprøven bliver selvfølgelig først bestilt når, du som elev, er klar til det”.

Kontakt

Skiv en besked til os her og du vil høre fra os snarest.

Davids Køreskole
Sorøvej 78
4200 Slagelse
Tlf.: 32 20 51 04
Mail: Davidkoereskole@gmail.com

Mest søgte kørekort typer