Lars´ Køreskole

Lovpakke til bil
9.600,-

Ubegrænset Teori

Manøvrebane

16 Kørelektioner

Glatbane

Intensiv træning før prøver

Yderligere priser udover lovpakken
Teoriprøve gebyr:
kr. 600
Køreprøve gebyr:
Ikke oplyst
Ekstra kørelektion:
kr. 350
Førstehjælps -kursus:
Ikke oplyst
Mulighed for afdrag:
Ikke oplyst
Holdstart
1 gang om måneden
Antal kørelærer
Ikke oplyst

Jeg vil gerne kontaktes af køreskolen

Besøg køreskolens egen hjemmeside

Om køreskolen Lars´ Køreskole

“Nr. 1: Lars er 42 år og uddannet kørelærer Kat. B (bil) hos Dansk Kørelærer skole i Glostrup Nov. 2000. Efter endt uddannelse har Lars nogle år haft kørelærer jobbet som fritidsbeskæftigelse, indtil han i 2003 gik fuldtid. Stor tålmodighed og altid sjov, med tendens til plat humor, det er Lars. Lars kører i en Renault Clio Sport Tourer.

Nr. 2: Thomas er 41 år gammel og uddannet kørelærer Kat. B (bil) hos Stjerneqvist kørelærer skole i Kbh. 2010. Thomas er oprindeligt fra Schweiz, men flyttede til Danmark for 11 år siden. Han bor i Slagelse, har 3 børn og bilen som han kører i er en Mazda 6.

Nr. 3: Steen er bare gammel og uddannet kørelærer engang i 1984 !! Men det gør at han har en masse erfaring og der er bare styr på tingene. Mangler du kørekort til andre kategorier f.eks. til mc er det Steen du skal have fat på. Han bor i Sorø, er vild med at løbe og kører i en Audi A3.

Nr. 4: Robin er vores ventil når vi har for travlt. Han er 33 år og kommer fra Norge. Han er uddannet kørelærer i Danmark. Han bor i Fredericia med sin kæreste. Robin kører i en VW Golf.

Nr. 5: Tony er vores førstehjælpsinstruktør. Han er 48 år gammel og bor i Slagelse. Han er uddannet sygeplejerske, og har været holdleder i Falck (brandvæsnet) i 10 år. Han har undervist i førstehjælp i 25 år. Han er en super glad og humeristisk underviser med et smil på læben og altid en kvik bemærkning”.

Kontakt

Skiv en besked til os her og du vil høre fra os snarest.

Lars’ Køreskole      
Marievangsvej 18
4200 Slagelse
Tlf.: 20 73 32 12
Mail: Lars@larskoreskole.dk

Mest søgte kørekort typer