Maj-Britt`s Køreskole

Lovpakke til bil
11.000,-

Ubegrænset Teori

Manøvrebane

16 Kørelektioner

Glatbane

Intensiv træning før prøver

Yderligere priser udover lovpakken
Teoriprøve gebyr:
650,-
Køreprøve gebyr:
Inkl. i lovpakken
Førstehjælps -kursus:
Ikke oplyst
Ekstra kørelektion:
375,-
Mulighed for afdrag:
Ikke oplyst
Holdstart
Hver 3.-4. uge
Antal kørelærer
Ikke oplyst

Jeg vil gerne kontaktes af køreskolen

Besøg køreskolens egen hjemmeside

Om køreskolen Maj-Britt`s Køreskole

“Køreskole Slagelse

Leder du med lys og lygte efter en køreskole Slagelse? Så er Maj-Britts Køreskole et oplagt valg, da vi dækker området i og omkring Slagelse. Hos os er du garanteret et professionelt kørekort, hvor forløbet ikke ’bare’ får dig igennem teori- og køreprøven, men også uddanner dig til en sikker fremtidig bilist.

Maj-Britts køreskole er indbegrebet af en professionel skole med masser af fokus på det enkelte individ. Hos os er du ikke én af mange, da vi opererer med små hold, som får den nødvendige personlige assistance fra start til slut. Det betyder, at du kan få hjælp og svar på dine spørgsmål både uden- og indenfor teorilokalet.

Det er naturligvis ikke nemt at vælge en køreskole Slagelse, da udvalget er stort og det ofte er svært at gennemskue markedet. Vi arbejder med gennemsigtige priser, hvorfor du kan stole på prisen, vi oplyser, da det er denne du skal betale. Der bliver med andre ord ikke tilføjet omkostninger til regningen senere hen.

Hvorfor skal jeg vælge Maj-Britts Køreskole i Slagelse?

Der er mange gode grunde til at vælge Maj-Britts Køreskole i Slagelse, da du her får en fleksibilitet, som de færreste køreskoler i området kan tilbyde dig. Således kan du blandt andet tage teoritimerne i både Høng og Slagelse alt afhængig af hvad der passer dig bedst. Desuden så kan du både tilmelde dig et traditionelt kørekort, der typisk tager 4 måneder, og et lynkørekort hvor forløbet ikke tager mere end 2 måneder. Sidst, men absolut ikke mindst, så kan du også tage dine teorilektioner foran computeren som det såkaldte computerteori.

Er du tvivl om, hvad du skal vælge? Så sidder vi naturligvis klar til at besvare dine mange spørgsmål ved telefonerne. Det er som sagt ikke nemt at vælge køreskole, da mange ting skal gå op i en højere enhed – hos Maj-Britts Køreskole er du dog i trygge hænder.

 

Kontakt

Skiv en besked til os her og du vil høre fra os snarest.

Maj-Britt’s Køreskole
Assensvej 5
4200 Slagelse
Tlf.: 26 89 61 35
Mail:  maj-britt@koreskole-slagelse.dk

Mest søgte kørekort typer